Na spletni strani uporabljamo piškotke. Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov. V redu

Preberite več o piškotih


Plačilni pogoji in možnosti plačila

 

CENE
Vse cene v spletni trgovini www.tevashop.si so navedene v EUR ter vključujejo davek na dodano vrednost (DDV).

Cene veljajo v trenutku oddaje naročila in nimajo v naprej določene veljavnosti. Za veljavnost cen so potrebne tudi skladnosti plačila z spodaj navedenimi načini plačila ter pod splošnimi pogoji poslovanja.

V primeru, da se cena artikla tekom obdelave naročila spremeni, bo ponudnik kupca o tem obvestil.

Ponudnik bo po svojih najboljših močeh skušal v vsakem primeru kupcu zagotoviti nižjo ceno oz. ponuditi ustrezno rešitev, ki bo šla v obojestransko zadovoljstvo.

Pridržujemo si pravico do spremembe cen brez predhodnega obvestila.


MOŽNOSTI PLAČILA
Možnost plačila blaga vam je vsakokrat dana na izbiro tekom naročanja. Naročeno blago je možno plačati na različne načine izmed katerih izberete tistega, ki vam najbolj ustreza. Zaradi morebitnih tehničnih težav je možno, da vsi našteti načini plačila niso na razpolago v vsakem trenutku.


SPLETNA ALI MOBILNA BANKA
Naročeno blago lahko plačate preko katerekoli izmed mobilnih ali spletnih bank npr. PRO Klik (za pravne osebe), Klik, ABAnet, SKBnet.
Plačilo izvedete na osnovi prejetega elektronskega sporočila po oddaji naročila ali predračuna, ki ga sami natisnete po oddaji naročila. Dobavni rok teče od dneva prejema sredstev na naš račun.


PLAČILO S KARTICO
Naročeno blago in stroške dostave lahko ob nakupu poravnate tudi s katero izmed kreditnih ali debetnih kartic.

PLAČILO PO POVZETJU
Če želite, da vam naročeno blago dostavimo na dom ali katerikoli drug naslov v Sloveniji in se odločite za plačilo ob prevzemu, je možno le plačilo z gotovino. Zato morate biti, ne glede na vrednost naročila, ob prevzemu osebno prisotni. Možnost plačila po povzetju velja samo pri nakupu manjših posameznih elementov (do skupne vrednosti pošiljke ~ 100 €), ki vam jih dostavimo po pošti.


PLAČILO NA SEDEŽU PODJETJA Logos Trend d.o.o.
Če se odločite za osebni prevzem naročenega blaga na sedežu podjetja Logos Trend d.o.o., lahko kupnino v celoti poravnate ob prevzemu. Po e-pošti vas bomo obvestili, kdaj je naročeno blago pripravljeno za prevzem. Blago lahko prevzamete kadar koli po poprejšnjem dogovoru z odgovorno osebo v podjetju.
Pri osebnem prevzemu lahko izbirate med plačilom z gotovino, ali s predhodnim nakazilom na račun Logos Trend d.o.o.


PLAČILO PO PREDRAČUNU (AVANS)
Plačilo lahko izvedete na osnovi prejetega veljavnega predračuna. Dobavni rok teče od dneva prejema sredstev na naš račun.


POPUSTI
Nekateri popusti, denimo gotovinski popust, so vezani na vrsto plačila, zato se pri drugih vrstah plačila ne upoštevajo. Prav tako se različni popusti ne seštevajo.


VELJAVNOST PONUDBE
Veljavnost cene za izbrano blago ali storitve velja na dan nakupa, t.j. na dan zaključka in oddaje naročila preko spletne trgovine www.tevashop.si. Za dodatne informacije in pojasnila smo Vam na voljo od ponedeljka do petka, od 8.30 do 15.00 ure.


MOŽNOST NAPAK
Kljub temu, da se trudimo, da bi bilo na naših spletnih straneh kar najmanj napak, se lahko zgodi, da se pri vnosu kakega podatka nehote tudi zmotimo. V tem primeru, ali v primeru, da se cena artikla spremeni med obdelavo naročila, vam bomo to nemudoma sporočili in ponudili možnost odstopa od nakupa. Hkrati vam bomo poskušali ponuditi rešitev, ki bo v obojestransko zadovoljstvo.