Na spletni strani uporabljamo piškotke. Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov. V redu

Preberite več o piškotih

Teva x HonestlyWTF okrašeni s kristali Swarovski

Novo sodelovanje je silhueto znamenitih sandalov spremenilo v platno za "naredi si sam" ustvarjalce

Priključili smo se trendu poosebljanja in se odločili za sodelovanje s popularno ustvarjalko spletnega dnevnika HonestlyWTF, Erico Chan. Skupaj smo ustvarili komplet DIY oziroma »naredi si sam«, v katerem so sandali in kristali Swarovski. Zelo omejena serija kompletov nudi možnost oblikovanja lastnih stilov in neštetih dizajnov.

 

 

 

Sandale lahko oblikujete po lastnem okusu in željah, saj komplet »naredi si sam« poleg kristalov Swarovski vsebuje tudi kovinske lističe, majhne nanašalce kristalov, nit za vezenje, lepilo in par sandalov Teva – na izbiro so sandali Flatform Universal ali sandali Original Universal.

 

Priložena je še knjižica z inspiracijami, ki so plod sodelovanja Teve in HonestlyWTF oziroma njihove Erice Chan Coffman. Knjižica vsebuje unikatne kreativne ideje, ki dopolnjujejo znamenito silhueto sandalov in vam omogoča dopolniti ustvariti vaš lasten izstopajoč slog.

 FLATFORM UNIVERSAL BLACK

119,90 €
Cena za člane kluba Teva:
59,95 €


ORIGINAL UNIVERSAL BLACK

109,90 €
Cena za člane kluba Teva:
54,95 €

 

Teva x HonestlyWTF Teva x HonestlyWTF Teva x HonestlyWTF Teva x HonestlyWTF Teva x HonestlyWTF Teva x HonestlyWTF Teva x HonestlyWTF Teva x HonestlyWTF Teva x HonestlyWTF Teva x HonestlyWTF