Na spletni strani uporabljamo piškotke. Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov. V redu

Preberite več o piškotih


Pogosta vprašanja

 

Zakaj Tevashop.si?
Veliko ljubiteljev obutve Teva nas je skozi leta spraševalo, zakaj se pri nas ne dobi tega in tega modela. Tiste barve, one velikosti. Preprosto zato, ker jih ni nihče od naših trgovcev naročil. To se bo zdaj spremenilo. Tevashop.si, spletna trgovina ekskluzivnega distributerja za Slovenijo, vam ponuja najširšo kolekcijo, največ barv, ekskluzivne modele … Tisto, kar ste si želeli, pa niste dobili, je sedaj tu.

Kaj ponuja spletna trgovina Tevashop.si?
Tevashop.si, prva tovrstna spletna trgovina pri nas, ki je namenjena izključno kupcem vrhunske športne obutve Teva, ob 20-letnici prisotnosti blagovne znamke na slovenskem tržišču vsem obstoječim in novim ljubiteljem Teve ponuja nekaj novega, možnost nakupa na enem mestu. Imamo vse, kar imajo drugi in še več.

Kakšne prednosti bom imel kot član Tevashop.si?
Članom spletne trgovine Tevashop.si, kjer je na voljo največja izbira Tevine obutve v Sloveniji, bomo skozi celo leto nudili različne ugodnosti, po znižanih cenah pa bodo na voljo tudi modeli, ki se jih bo dobilo izključno v naši spletni trgovini.

Kako pridobim stalni 5-odstotni popust?
Stalni 5-odstotni popust, ki velja pri vseh naročilih, pridobite z registracijo v spletni trgovini Tevashop.si. Na ta način postanete član kluba Tevashop.si, kjer vas čakajo različne dodatne ugodnosti, ki so na voljo samo za registrirane člane.

Kakšne ugodnosti čakajo člane kluba Tevashop.si?
Člani kluba Tevashop.si bodo mesečno prejemali ekskluzivne Tevine novice, tedensko bomo žrebali nagrade med vsemi opravljenimi nakupi, ponujali bomo družinske popuste in druge raznorazne zanimive akcije.

Lahko vašo ponudbo vidim tudi v živo in jo preizkusim?
Seveda. Lepo ste vabljeni, da se oglasite v naši trgovini v Trzinu (Teva outlet, Brodišče 15, IOC Trzin), kjer vas poleg zagotovljenih parkirnih mest in prijaznega osebja čaka največja ponudba izdelkov Teva v Sloveniji. Če se vam veliki trgovski centri in gneča zdijo stresni, se boste pri nas zagotovo počutili prijetno in sproščeno.

Lahko kot član Tevashop.si s popustom kupujem tudi v Teva outletu v Trzinu?
Da. Vsi registrirani člani pri nakupu v našem outletu v Trzinu dobijo enak popust kot pri spletnem nakupu.

Ne najdem izdelka, ki ga iščem. Kje ga lahko dobim?
Če izdelka, ki ga iščete, ne najdete v naši spletni trgovini, ga trenutno verjetno nimamo na zalogi. Lahko nas tudi pokličete na telefonsko številko 059 090 672 in z veseljem vam bomo posredovali dodatne informacije glede vašega želenega izdelka. Predlagamo tudi, da občasno preverjate ponudbo naše spletne trgovine, ker je možno, da bodo nekateri izdelki spet na voljo, lahko pa se obrnete tudi na katerega od pooblaščenih prodajalcev obutve Teva in preverite, če je izdelek na voljo pri njih.

Kako izbrati pravo velikost?

Navodila za izbiro prave velikosti

Če niste povsem prepričani katera velikost obutve bi vam najbolj ustrezala, sledite naslednjim navodilom:

  1. Na papir narišite ravno črto, ki je daljša od vašega stopala
  2. Položite papir na ravno podlago. Stopite na črto, da bosta vaša peta in najdaljši prst poravnana s črto. Če merite otroško nogico bo morda lažje, če papir pritisnete na stopalo.
  3. Označite na koncu najdaljšega prsta in pete.
  4. Ponovite korake od 1-3 na drugi nogi..
  5. Izmerite razdaljo med obema oznakama. Vzemite daljšo izmed obeh izmer (dolžina levega in desnega stopala se običajno nekoliko razlikujeta) in uporabite primerjalno tabelo za izbiro prave velikosti obuvala.
  6. Kliknite za ogled tabel velikosti obutve Teva

Ponujate tudi popuste za podjetja?
Da. Posebne cene so odvisne od količine naročenih artiklov. V primeru, da se zanimate za nakup za vaš kolektiv, poslovna darila in podobno, nam prosimo pišite na elektronski naslov info(at)teva.si, lahko pa nas tudi pokličete na telefonsko številko 059 090 672.
Še nekaj splošnih vprašanj/odgovorov v zvezi z vzdrževanjem in uporabo obutve Teva

Grem lahko s tevicami v vodo?
Absolutno. Tevina zgodba, ki se je začela že pred skoraj 30-imi leti, se je rodila prav v vodi, natančneje na reki Colorado. Teva nas že od samega začetka razveseljuje z obutvijo, ki nam omogoča brezskrbne užitke v vodi, saj nam zagotavlja dober oprijem, zaščito in udobje. Vsekakor je zelo pomembno tudi dejstvo, da Tevina mokra obutev ni težka ter se hitro suši.

Kako vzdržujem in čistim sandale Teva?
Ker sandale Teva praviloma nosimo brez nogavic, je zelo pomembno, da jih redno čistimo. Čistimo jih v mlačni sladki vodi z dodatkom praška. Notranji del, steljo, je najbolje zdrgniti s ščetko, tu se namreč z uporabo nabirajo znoj, prah in odmrli deli kože, kar sčasoma povzroči neprijeten vonj. Sandale lahko peremo tudi v pralnem stroju pri temperaturi do 30 stopinj Celzija, pri čemer moramo biti pozorni, da so paščki ustrezno zapeti. Pranja usnjenih sandalov v pralnem stroju ne priporočamo, ker se usnje hitreje vizualno postara, lahko tudi postane togo in poči. Če smo usnjen sandal nosili tudi v morski vodi, po sezoni poleg rednega čiščenja s sladko vodo priporočamo tudi uporabo premaza za vzdrževanje usnja.

Vas zanima še karkoli drugega v zvezi z izdelki Teva in tega ne najdete na tej strani? Pišite nam na elektronski naslov info(at)teva.si in potrudili se bomo, da vam čim hitreje odgovorimo.

Nadaljuj